Här har det legat lågt

Heeeej!

Här vart det visst lite dåligt uppdaterat på sistone, fast det känns som jag nyss uppdaterade här, tiden springer verkligen iväg när man har saker att göra.

I tisdags hade jag feber men det var en viktig dag så det var bara att pallra sig upp och göra sin bästa, möjliga prestation. Kunder frpn Sverige och Tyskland anlände på eftermiddagen och då ville vi ha alla hästar som inte skulle visas färdigridna, stallet städat, hästarna rena och fina samt ridbanorna sladdade. Det gick bra och kunderna såg det dom ville. Onsdagen fortsatte i kundens tecken med Sverige och Bulgarien denna dag. Gick också bra.

Var ute och åt igårkväll med svenska kunden, kul att prata om den svenska marknaden med någon som har koll oh även få tips och idéer både om vårt företag samt om försäljning. Jag sög i mig så mycket information jag fick plats med i mitt huvud och hoppas kunna använda den på ett bra sätt i framtiden.

Idag är Ivo iväg och hopptränar i Sofia. Med honom är 6 hästar och resten av gänget ska underhållas här, så nu styr jag bilen mot stallet igen :)

20160221_103028.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *