Grand Prixens resultat

Som sagt var det ju Grand Prix igår, och som jag skrev blev Ivo och Amazing placerade som nummer 6.

Det var en ganska teknisk bana med ett par lite luriga linjer. Trekombinationen var också ganska knepig då det var väldigt korta distanser. Sedan ganska “tunna” hinder utan så mycket fyllning vilket kan göra det svårt för hästarna att uppfatta alla bommar.

Aria hoppade först av våra hästar. Tyvärr fick hon med sig två bommar i trekombinationen då Ivo satt upp lite väl mycket och hon backade av väldigt fint, dock räckte hon inte över så bra då. Ivo valde att utgå då eftersom han inte hade chans för placering och för att vi har många tävlingshelger på rad nu, onödigt att hoppa i onödan helt enkelt,

Sedan var det Amazing. Han hoppade första halvan av banan superbra, tills den där jäkla trekombinationen där han fick med sig mittenräcket. Ivo gasade på andra halvan av banan för att få en bra tid och ha chans till en bra placering. I slutändan var det fyra felfria ekipage som hoppade omhoppning, en med ett tidsfel och sedan var Ivo och Amazing snabbaste fyrfelaren, alltså sjätteplacerade. Inte illa, men kunde ha varit bättre!

DSC_0040

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *