Godmorgon vanlig dag!

Godmorgon!

Efter att ha firat påsk i 4 dagar (ja, påsk firades denna helg här i Bulgarien och är en väldigt stor högtid) så går vi tillbaka till det vanliga livet med dagis, ridning, vardag osv. Som jag har saknat dagis, haha. Trodde aldrig jag någonsin skulle säga så då jag älskar att spendera tid med Alex. Men just nu har jag själv så lite energi och han har så otroligt mycket så han behöver de där timmarna på dagis att förbränna sin energi på och jag behöver de timmarna för att samla energi, haha! 4 dagar utan paus blev ganska mycket för mig om jag ska vara ärlig.

Våren har försvunnit också, det regnar och är kallt. Idag har vi 12grader ute, what?? Liksom, nu ska det vara varmt och skönt här, förhoppningsvis är detta sista kalla dagen.

I eftermiddag ska jag och Ivo till doktorn för att checka bebisen, annars har jag ingenting alls planerat – så skönt! Tänkte åka förbi bebisaffären en sista sväng och köpa det absolut sista vi behöver och sedan är det bara att vänta.. Mindre än 4 veckor kvar nu till beräknat datum.

quentin

2 Kommentarer

  1. Har du koll på bra hästbloggar? Dol flesta större häst(hopp)bloggarna uppdateras inte så flitigt längre… Så som Kristina Warg, Amanda gullström med mera.

    Har du några tips?

    • Hej!

      Jag är verkligen inne i en fas där jag knappt läser bloggar, och framförallt inte hästbloggar, men de jag tittar in på när jag har tid är johannagrant.com och juliasjostrom.com, mest för att jag känner dem. Har inte alls några tips tyvärr. Hör gärna av dig om du hittar en intressant hoppblogg – för jag är också i stort behov av en :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *