Godmorgon nya veckan!

Hej och Godmorgon!

Måndag betyder ledig dag här i Bulgarien och hästarna har en liten paus från arebtet. Det händer inte så mycket i stallet alltså. Jag har lovat Ivo att sitta hela dagen med hans  förb*****e videos. Är så trött på att titta, spara eller radera, sortera och ladda upp i olika spellistor på Youtube. Men om jag gör det idag behöver jag inte göra det förrens när nästa tävlingstour är över om någon månad, så det är ju skönt.

Ivo har lovat att köpa en torktumlare till mig idag (haha, jag är säker på att ni äldre läsare förstår min lycka, ni andra kommer förstå om några år). Att torka kläder på lina på balkongen fungerar super på sommaren, torkar på bara någon timme, men på vintern är det lite annorlunda. Redan nu så går det inte, mina lakan har hängt där i 3 dagar och är inte ens nära torra….. Inte så hållbart i vinter..

Dags att ta tag i videosarna. Hej svejs.

stinfin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *