Godmorgon måndag!

Igår hoppade unghästarna sina finaler. Coraline var dubbelnolla i 6årsklassen! Vilken superstjärna!
Quentin hade ett tidsfel i 7årsklassen och Evan fick ett nedslag efter lite distraktion av en annan deltagare.
Men väldigt bra hoppning och finfina hästar!

Nu är det tävlingsuppehåll tills torsdag. Här är det röd dag idag och imorgon så Alex och jag ska leka så mycket jag bara orkar. Nu börjar det bli väldigt tungt och klumpigt och jag får en hel del sammandragningar när jag rör mig för mycket. Tänkte dock ge mig på att storstäda lägenheten, ta en promenad (läs: halvspringa för att undvika påkörda människor och andra förödande händelser) med Alex på en kickbike och kanske springa lite i trappor. NU vill jag att hon ska komma ut så jag tänkte försöka med dessa “klassiska” tips hur man får igång en förlossning, hehe.

 

quentin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *