Fredag????

Hej!

Herregud, tiden bara springer iväg. Nyss var det måndag och nu är det redan fredag. Vår lugna vecka har alltså passerat i rekordfart – och så lugn har den inte heller varit, haha.

Imorgon kväll beger sig hästar mot Wiener Neustadt, Österrike. På måndag flyger Ivo dit. Han tävlar unghästarna där tisdag och onsdag innan han på torsdag morgon flyger tillbaka hit. Fredag, lördag och söndag är det nämligen Världscup-tävling här i Sofia och Ivo tävlar med Abarth och Dendence. Efter det tar sig Ivo till Österrike igen för att tävla en till vecka där, då följer även Abarth och Dendence med. Efter de veckorna är det en helg i Budapest och sedan är det en ledig vecka och första delen av andra tävlingstouren är avklarad. Del två startar i slutet av juli!

Det kommer vara många veckor iväg nu för Ivo, tråkigt tycker jag men kul att han har möjlighet att åka på så många tävlingar i år igen. Det är bra för honom, för hästarna och för företaget. Förhoppningsvis går det superbra med, jag håller redan tummarna!

jack1

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *