Finhoppning

Hästarna bjuder på fin hoppning i Österrike och Ivo rider bra – enligt honom själv iallafall, hehe.

Ivo hade en liten dip i sin ridning nu i våras och han blev ganska frustrerad på sig själv då han inte red så bra som han vet att han kan. Han kom in i ett dåligt ekorrhjul och han hade svårt att ta sig ur. Nu sedan tävlingarna startade har det dock känts lättare för honom och denna internationella tour kommer nig göra det ännu bättre. Se lite BRA ridning och motiveras utifrån det. Det är lätt att bli fast i mönster om man inte ser ryttare som rider bättre än en själv. Men nu så, nu är han på den plats han ska vara för att utvecklas.

Hur utvecklas ni bäst som ryttare?

20160420_122407.jpg

4 Kommentarer

  1. När jag red förut så märkte jag att jag utvecklades enormt mycket genom att studera andra ryttare på elitnivå när dem red! Kollade även mycket ridvideor på Youtube! men visst för att bli en bättre ryttare och utvecklas så måste man ju rida rida rida. Men har man inte möjlighet till att rida mycket kan man lära sig otroligt mycket genom att kolla och studerar andra :)

  2. Glömde även att säga att jag också utvecklas mycket genom att fråga mycket! Tror nog att många tränare kan tycka att jag är irriterande och jobbig då jag hela tiden frågar varför? Jag vill hela tiden veta varför jag ska göra saker, för att det är då jag lär mig saker! Kan bli frustrerad när jag inte förstår tex varför jag ska göra si och så! Lite svårt att förklara, hoppas du förstår!

  3. Att omge sig med bra tränare som är engagerad i en som ekipage är otroligt viktigt för mig och min utveckling. Jag är också en väldigt frågvis person och vill veta varför jag ska göra och hur jag ska göra.

    Att titta på andra ryttare är även det ut Eklanda och inspirerande. Att filma sin egna ridning , vardag som tävling, är även det otroligt nyttigt och får mig att bli bättre .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *