Favorit i repris – Hur hamnade jag här? Del II + utökat slut

Läs inlägget under för att få början på historien.

Den sommaren trivdes jag så himla bra med allt, med jobbet, med hästarna och med folket. Jag hade verkligen ett par superveckor med bra och roliga tävlingar, härliga grillkvällar och mysiga ridturer. Tiden sprang förbi och snart hade mina sex semesterveckor försvunnit.

Jag åkte motvilligt tillbaka till Sverige igen. Men inte för så lång tid. Bestämde mig ganska snart att den där sommaren var ett liv jag kunde leva för evigt. Jag sa upp mig från jobbet, lånade ut min häst, tog körkort och organiserade allt inför en lite mer permanent och planerad flytt.

I slutet av oktober åkte jag tillbaka till Tyskland, sedan dess har jag varit här.
Jobbar med världens bästa människor och tar hand om världens bästa hästar. Lever livet jag alltid drömt att leva.
Vill inte byta bort det för något i världen.

Det var min historia hur jag hamnade här. Har ni några frågor på det? 

Nytt: Ännu ett år senare sitter jag här med mitt och Ivos barn i famnen. Hästarna utvecklas och just nu går hela livet bara så himla bra! Vi har stora planer både jobbrelaterat men också på privata plan och jag är så lycklig det bara går att vara!

Jag vet att det är studenttider nu och jag antar att många av er inte vet riktigt vad som kommer hända nu. Jag ger er rådet; Testa era vingar! Ut och upptäck det ni vill upptäcka, nu är den tiden!
Vill ni jobba med hästar utomlands, gör det! Vill ni resa till Australien och plocka bananer, gör det! Vill ni bestiga Mount Everest, gör det! Snart är det kanske för sent.. Lev livet och njut av att för första gången i era liv kunna bestämma helt själva vad ni vill göra med era dagar!

Kram Tant AmandA

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *