Evan hoppar!

Evan är ju egentligen inte en “blogghäst” men jag kan inte hålla mig från att visa upp henne lite. Hon är en av hästarna som har varit längst i vårt stall, hon kom i slutet av året hon var 3år och idag är hon hela 7 jordsnurr. Hon är också en av mina absoluta favoriter och jag har egentligen alltid sagt till Ivo att han ska behålla henne, bara rida henne som vanligt och vänta på att hon blommar ut.

Han har inte varit helt säker på att hon kommer blomma ut. Hon är väldigt ättrig, snabb, stor, kvick, energisk och alla andra ord man kan hitta för “för snabb”. En riktig “ekorre-häst” som Tyra skulle ha beskrivit det ;)

Evan börjar dock verkligen landa i sig själv nu. Hon ger sig själv lite mer tid och väntar mer på ryttarens kommandon – inte alltid helt fläckfritt det där med att vänta men ändå bra. Bara kontrollen börjar sitta ännu mer nu så kommer inte hinderhöjden vara något problem. Jag älskar denna häst och längtar efter att få se hur långt hon kan komma.

2 Kommentarer

  1. Vilken cool häst, jag kommer ihåg att du lovprisat henne mycket även tidigare! Du kan väl smyga in lite updates om henne också trots att hon inte är en blogghäst? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *