Ett stycke fantasilös tjej

Hej och Godmorgon!

Jag bad Ivo att tvinga upp mig ur sängen imorse när han skulle gå upp, alltså klockan 06.00. Lät som en väldigt bra idé igår så att jag kan jobba undan lite mejl osv nu på morgonen men ska jag vara ärlig så vet jag inte hur mycket jag kommer få gjort. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, Jag vaknar hellre senare och jag jobbar hellre på kvällen, sån är jag..

Annars då? Jag är lite fantasilös här på bloggen för tillfället. Det händer ju inte så mycket i stallet just nu och Ivo rider fortfarande inte. Tror han ska försöka nästa gång på tisdag. Tyvärr är ingen läkare speciellt positiv till hur Ivos rygg ser ut och vi får helt enkelt se hur den reagerar lite längre fram.

Tänkte iallafall svara på lite läsarfrågor, lägga upp någon video samt ett produkttips nu det närmaste, så lite händer ju iallafall.

wpid-20150123_222508.jpg

2 Kommentarer

    • Vi får ta den frågan om/när den dyker upp. men vi har tillräckligt att göra inom hästbranschen ändå även om han inte sitter på hästryggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *