En perfekt ledig dag

Ute på promenad i vårvädret ♡ @lexingen

Ett filmklipp publicerat av Amanda Björk ♡ (@lifeofshowjumping)

Åh, jag har haft en så bra ledig dag idag! Började dagen med att läsa på lite extra inför bulgariska-lektionen jag hade på eftermiddagen. Sedan in till stan för att göra sådana “jobbiga ärenden” som man gärna drar på men som man känner sig bäst i världen efter man har gjort. Tex banken är en sådan sak för mig.

En sväng till stallet och en promenad med Isabelle, Elsa och hundarna. Ni ser ju själva på min instagram-video här ovan hur himla mysigt vi hade. 20grader varmt, en pigg, glad, tjock och söt ponny och fin natur. Tog väl ca 20-30min att gå rundan, lite lagom för mig men ändå skönt att röra på sig lite mer.

In till stan efter det för bulgariska-lektion och många poletter föll på plats. Vi ska utöka till två gånger i veckan nu vilket jag tycker blir himla bra, är så taggad på att lära mig detta jäkla språk nu alltså. Efter lektionen hämtade jag Alex på dagis och vi åkte upp till stallet en sväng igen och sedan vidare mot bästa pizzerian i stan där vi åt varsin pizza med tjejerna.

Nu har jag precis nattat Alex och jag tänkte mest bara slappna av lite här i soffan innan jag nattar mig själv också. Det har varit fullt ös idag men det är roligt. Imorgon kommer Ivo hem igen och har med sig kunder så imorgon ska vi städa iordning lite extra i stallet så det ser extra fint ut. Sedan går hela eftermiddagen åt till att visa hästar, kul!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *