En ny balans

Hej!

Just nu kan jag kanske klassas som världens sämsta bloggare. Som jag skrev innan försöker jag hitta en balans i min vardag och just nu passar inte bloggen in. Jag prioriterar bloggen ganska långt ner för att först få bukt med de absolut viktigaste delarna i mitt liv – familj, vänner och hästar. Nu tror jag dock att jag ska kunna lägga till bloggen i denna mix och ännu ha en bra balans.

Första tävlingsveckan är iallafall slut för Ivo och gänget. Abarth var placerad i Silvertour-finalen! Annars var det bara en uppvärmningsvecka för hästarna, Ivo hoppade några hinder och utgick efter det många gånger, allt för att inte slita på hästarna men för att få lite tävlingsrutin igen.

Hästar och gänget är nu på plats i Magna Racino där det är tävlingar till helgen. Förhoppningsvis hoppar hästarna bra efter denna uppvärmningsvecka och vi kan börja plocka lite fler placeringar nu.

DSC_2559

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *