En helg på ingång

Godmorgon!

Denna vecka har varit en stressig vecka med mycket kunder, möten och många andra, oväntade händelser. Jag är helt slut och min kropp säger verkligen åt mig att vila, så det är vad denna helg kommer gå ut på – att vila.

Nu är jag ju gravid i vecka 28 och har ganska exakt 3 månader kvar av min graviditet. Jag vet att ungefär vid den här tidpunkten med Alex blev jag tillsagd att ta det väldigt, väldigt lugnt då Alex redan hade fixerat sig och kände sig redo för att komma ut. Så efter den här tiden så vet jag inte riktigt hur mycket jag kan göra – eftersom jag aldrig har hållit igång i slutet av en graviditet.

Min kropp säger iallafall nej till många saker nu. För mycket runt hästarna på samma gång (“tyngre saker” som ta av täcken, kratsa hovar, lägga på sadel kan jag knappt göra längre), den säger nej till att halvsitta i soffan, gå fort, ligga på mage, bära på Alex/tunga matkassar/andra tunga saker. Kan knappt bädda Alex säng längre då man måste lyfta upp madrassen, hehe.

Just nu är det alltså ganska jobbigt att vara gravid då jag inte kan fortsätta på det sättet jag brukar i min vardag, och jag älskar min vardag så jag vill egentligen inte riktigt ändra den. Men, dags att börja lyssna på kroppen och faktiskt lugna ner mig lite. Jag får övervaka i stallet från och med nu.

20160215_133306.jpg

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *