En föreläsning senare

Hej!

Idag hamnade jag på en föreläsning om stamceller och deras påverkan i kroppen – hur de i framtiden kan förebygga många olika sjukdomar på ett väldigt enkelt vis. Väldigt intressant på ett sätt men jag kunde inte hjälpa att jag mest tyckte synd om de stackars försöksmössen som föreläsaren ständigt drog upp.. Hur de gav mössen olika sjukdomar såsom diabetes, parkinson, hjärtattacker, förlamade muskler osv för att se om stamceller kan hjälpa till att hela och återuppbygga det skadade i kroppen. Det kunde stamcellerna men jag vill inte veta hur många stackars möss som fått sätta livet till den forskningen…. Sånt kan få mig att må riktigt, riktigt dåligt.

Nu är det iallafall sovdags, imorgon hörs vi med massor av stallupdates :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *