Det som inte fick hända….

Oh no…. Det som inte fick hända har hänt…
Ivo har börjat hästsamla igen och vi har för många hästar….
Vi har “lovat” varandra att endast ha stallet nere med hästar och att översta stallet ska vara tomt – och bara användas tex till vänner som vill stanna och vila med sina hästar under en lång tripp eller liknande.

Nu har det alltså hänt, tre hästar har fått flytta upp. Ivo tycker dock inte det “räknas” för att det är inte våra hästar vi flyttat upp, utan de tre inackorderingarna vi har i stallet. Jag är inte lika säker – hästar som hästar liksom och nu ha vi hästar på övervåningen = vår överenskommelse är bruten.

Så de senaste dagarna har gått åt till att högtrycksspola hela översta stallet för att få bort allt damm och gammalt hästsmuts, vi har möblerat om i båda sadelkamrarna och såklart flyttat om hästar. Nu är hästarna helt redo att komma hem från denna tävlingstour.

Det var ändå lite skönt att städa ur stallet uppe, en rejäl högtryckstvätt var vad som behövdes för att fräscha upp lite. Vi förvarar ju lite hö och lite spån där uppe så det blir så himla dammigt så himla fort när inte luften är ” i rörelse” där uppe, alltså när ingen bor och rör sig där.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *