De största förändringarna

Vad har jag nu förändrat i bloggen?

– Alla gamla inlägg är “gömda”. De ligger inte i sina vanliga kategorier utan endast under kategorin “2012-2015”. Jag vill inte ta bort dessa inlägg och jag kommer säkert reposta några, men jag vill inte att de ska vara en “stor del” av bloggen längre. En ny start med lite nytt tänk.

– De gamla Youtube-klippen på min kanal är “olistade”. De går att hitta länkarna genom bloggen fortfarande (i de gamla inläggen) men de går inte att hitta om man endast söker på Youtube.

– Youtube kommer utnyttjas mer! Mer vardag, mer träning, mer tips, och VIDEOBLOGGAR. Ska försöka dela med mig av mig själv i videos också och målet är en gång i veckan.

– Enklare att ta del av samarbeten och även att samarbeta med mig. Jag kan bli ditt marknadsföringsfönster ut till hästmänniskor i Sverige!

– Fokus i bloggen kommer vara vardag. Träning, hästarna, hur vi tänker och vad vi gör. På ett djupare stadie. Jag kommer dela med mig mer av motgångar, hur vi löser problem och hur vi tar oss vidare ur svårare perioder. Jag kommer dela med mig av svagheter och styrkor och hur vi alla jobbar mot samma mål som ett team. Även mer av min vardag utanför hästarna – det händer mycket där också ska ni veta!

– Mer info om oss som företag, om hästar till salu och om hur ni kan komma i kontakt med oss om olika frågor.

–  ÄNNU mer fokus på era frågor och tankar. Jag vill gärna svara på frågor från er – ur min synvinkel och med min erfarenhet som grund.

– Jag vill dela bloggen mer med er och vill helt enkelt att ni läsare ska få en mycket större del av denna satsning.

quentin3

2 Kommentarer

 1. Så fint med oppdatert og “ny” blogg :)
  Jeg er i en vanskelig situasjon som jeg håper du kan komme med synspunkt på. Har skrevet til deg tidligere og fikk så gode svar da :)
  Jeg har en flott femårig spranghest, god avstamning, hopper godt og er for det meste ukomplisert å ri. Noe tøff å håndtere pga.sen kastrering, kan være litt busig mot andre hester t.ex.
  Men problemet mitt er at jeg sliter veldig med motivasjonen. Og står nå mellom å sende han bort for en periode i trening, eller å selge ham og gå over til å ri venners hester når jeg har tid. Jeg begynner i ny jobb snart der jeg på det meste vil ha seks vakter per uke. Det er en jobb med mye ansvar som jeg av erfaring vet kan være tøff. Jeg har kjæreste, venner og andre interesser som jeg også vil prioritere.
  Jeg står på en liten, koselig stall der jeg må ri 15min langs trafikkert vei for å komme til ridehus og ridebane. Nå på vinteren har det knapt blitt gjort, og jeg føler jeg begynner på nytt hver uke. På treninger har det gått veldig bra, men de koster mye og når hverdagsridningen blir så dårlig har jeg ikke samvittighet til å melde meg på krevende treninger. Konkurranser har det heller ikke blitt noe av, mest pga.kostnader. Det er noen timers kjøring hver vei til stevneplassene, jeg har ikke kjørkort på hestetransport eller bil til å trekke transporten. Tidligere satset familien mye på hest, og jeg jobbet litt for en proffrytter i utlandet tidligere. Det er vanskelig å kun ha hest som en hobby som ikke kan komme først.
  Samtidig kjennes det svårt å skulle slutte med hest- jeg har holdt på med hester siden jeg var liten og det er en stor del av min identitet. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *