Dags för företag!

Jag är i uppstarten av två företag just nu (ja, ni kommer få veta vad här på bloggen;)) och det är väldigt mycket som planeras, byggs upp, diskuteras och funderas på.
Med de “lilla” företaget jag startar kommer jag vara ensam och sköta allting själv, det kommer dock inte bli så himla mycket annorlunda mot nu då jag gör samma sak men utan företag.

Det stora företaget däremot kommer behövas lite mer arbete inom. Det jag är mest nervös över är att få bokföringen rätt. Det kommer vara MYCKET att hålla koll på och ordna upp och jag tror att det bästa skulle vara att någon har koll på bokföringen åt oss, iallafall i början. Jag har ju gått ekonomi på gymnasiet men tror jag behöver en liten reminder innan ett så stort ansvar läggs på mina axlar helt utan hjälp.

Jag tror dock jag kommer komma in i det väldigt snabbt och jag tycker siffror och att räkna är typ det roligaste som finns så jag vet att jag kommer älska uppgiften som ekonomiansvarig i ett företag – vilket kommer bli mitt uppdrag!

Är ni nyfikna på vad det kan vara för företag? Har ni någon gissning? Båda är blogg- och hästrelaterade!

wpid-20150329_130539.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *