Confidence EQ

 

con1image

image

 

Jag har den senaste tiden fått många roliga paket skickade till mig, bland annat detta!

Confidence EQ (som du kan läsa mer om HÄR!) är en gel med naturliga feromoner som verkar lugnande för hästar. Gelen avgör en kopia av feromonet som ston avger till sina föl i lugnande syfte. Confidence EQ kan användas i många olika situationer, tex vid träning, skoning och lastning – vid de tillfällen som hästen i fråga blir stressad helt enkelt,

Gelen stryks på näsvingarna på hästen och ska verka i 30 minuter, sedan håller det i sig i upp till 2 timmar.

Vi kommer använda dessa doser mest vid träning tror jag, då på unghästarna som behöver coola ner lite och ha tid för lite mer koncentration. Återkommer med recension när vi har testat!

Någon av er som har erfarenhet av denna produkt?

 

7 Kommentarer

  1. Vi har använt detta till våran unghäst i några månader och det fungerar fint på honom. Man märker att han är lugnare och mer tillgänglig i huvudet när vi är ute på tävling :-)

  2. tipsa gärna om vart man kan få tag i det :) letar just nu något som kan öka koncentrationsförmågan på min unghäst.

  3. Det här medlet fungerar på en av mina två hästar. Den ena blir väldigt lugn och lätt hanterlig (är normalt het och stressar väldigt lätt upp sig) men den andra märks ingen som helst skillnad på. Så det är väldigt olika på hur hästarna reagerar på det men det är väldigt stor effekt på den häst som det faktiskt fungerar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *