Bulgariska Mästerskapen 2016 – Placering!

Åh, vet inte vart jag ska börja… Att Abarth är en apa kanske… Haha.

Abarth har spexat hela helgen och idag blev det lite väl mycket energi och lite tappande av koncentration. Tre dagars teaterapa tar på krafterna, hehe. Idag var det finaldag av Bulgariska Mästerskapen och den reds över två rundor med totalfel.

Dendence gick in först av våra hästar och gjorde en klockren felfri runda. Så himla perfekt. Abarth hade ett pet efter att ha blivit lite väl stark efter stora vattnet, Ivo var tvungen att rida fram på en lång distans med ett galoppsprång mindre och Abarth hann inte lyfta upp sina framben i tid. 4 fel i första rundan.

Abarth startade sedan först av våra i andra rundan och även där ett pet, efter att ha dragit lite väl mot kombinationen fick han med sig frambommen på oxern i insprånget. 4fel och totalfel 8.

Dendence felfri – igen! Vilken pärla!

Dendence har genom hela helgen briljerat och hon och Ivo blev 2;a-placerade i Bulgariska Mästerskapen 2016! Jäklar vilken prestation alltså! Helt otroligt! Hon blev även 2;a i klassen idag. Abarth slutade på 5;e-plats totalt i Mästerskapen, inte heller dåligt då det är hans tredje tävling sedan operationen. Han ska nog kunna komma tillbaka bättre än någonsin!

image

image

image

Ivo och Dendence – 2:a Bulgariska Mästerskapen 2016!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *