Bozhurishte CSI**-W

Världscuptävling på ingång och jag ska bara packa in alla saker och alla barn + en farmor i bilen så beger jag mig mot Sofia för att heja. Egentligen börjar inte tävlingarna förrens imorgon men eftersom Ivo är där idag också för att rida hästarna lite så åker jag också dit för att spendera lite mer tid ihop. Somrarna brukar innebära ganska lite tid tillsammans för vår familj så vi får helt enkelt passa på de tillfällen som ges.

Iallafall, jag lär vara framme där runt lunchtid. Ikväll kanske vi åker och hälsar på Ivos släkt – annars hade jag inte sagt nej till en lugn kväll i en hotellsäng, men vi får se.

Imorgon börjar tävlingarna och både Dendence och Abarth hoppar. Beroende på hur dom känns under helgen får vi se vem som hoppar den stora Grand Prixen. Spännande!

13501888_1163658947019142_4761050641457566030_n

Dedilicious.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *