Bort från hemstaden mot mitt hem

Jag tidsinställer ett inlägg så att ni har lite att läsa denna förmiddag!

Jag är just nu hos min fina vän Ida i Linköping, sov här inatt så vi har lite tid att umgås iallafall. Ida och jag möttes i Tyskland under 2009 och sedan dess har hon varit en av mina absolut bästa kompisar.

Runt två går planet mot Tyskland (förhoppningsvis….. Resan till Sverige var ju försenad med 8timmar…) och jag landar runt klockan fyra. Då ska jag ta mig hemåt från flygplatsen, så runt sju-tiden borde jag sätta min fot i lägenheten igen, det längtar jag efter.
Då får ni också en uppdatering!

DSC00077

 

Saknar mina bebisar..

Ha det så bra så hörs vi med vanliga uppdateringar igen när jag är tillbaka i Tyskland! :)

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *