Auktion i slutet av året

Vi planerar en auktion i slutet av detta året. En auktion som består främst av yngre, lovande hästar men också ett par äldre, coola hästar som de flesta kan rida. Det börjar rinna ut med tid nu men jag hoppas vi kan få till det. Jag ska börja jobba ordentligt med det nu. (btw, någon som kan göra en hemsida via WordPress åt oss? Självklart betalar vi!! Hör av er!!)

Iallafall är det mycket som ska klaffa och största delen är ju såklart hästarna. Sedan ska hotell bokas för VIP-gäster, hotell reserveras för andra så de kan boka själva, bussar ska fixas som kör mellan auktion, restaurang och hotell. Auktion-ridhuset ska se bra ut, catering ska beställas, videos ska fixas, underhållning ska bokas, inbjudningar ska ut…. Ja ni hör ju själva. Detta är bara små delar av auktionen också, sedan är det mycket mycket mer som måste fixas och organiseras.

Jag hoppas som sagt att vi får till det. Det vore kul. Och bra! Både för vårt företag, för att folk ska notera oss mer och för att nå ut till en större grupp människor. Det är alltid bra att utöka sitt företag om man gör det på ett bra sätt. Vi hoppas att vår auktion kommer göra oss mer kända – framförallt här i Balkan-länderna men också i övriga världen.

Skulle någon av er vilja komma till auktionen och spendera några dagar i vårt stall också? Kanske en utlottning av en resa hit på bloggen vore spännande? Eller?

loshopp

6 Kommentarer

 1. Åh det låter som en dröm ju, jag hoppas verkligen det skulle gå att få till! Så himla spännande, typ bästa priset en blogg haft någonsin i så fall. (:

  Jag tänkte fråga dig lite som har koll på hästvärlden där nere.. Min sambo ska ev plugga i Budapest, jag skulle gärna följa med om jag inte hade haft 2 hästar och 1 hund. Så det slog mig, vet du hur Budapest är hästmässigt? Kan man ta med sig alla djur dit, finns det tävlingar, hur är standarden osv? Följdfrågan var också annars om man fick komma till er istället med hela cirkusen, det är väl inte såååå långt från Budapest haha. Praktisera eller något. Jag vet inte. Jag är så vilse om min pojkvän skulle flytta.
  Grattis till 2a-platsen!

  • Vet inte helt säkert om just Budapest. De har internationella tävlingar och jag har vart där en gång, det är fint men lite äldre stall. Dock ligger det mitt i centrum deras tävlingsanläggning och jag tror inte det är inackordering där. Vår samarbetspartner bor i Ungern (ca 40min från Budapest) och hon åker på tävlingar ofta med sina (våra hehe) hästar och platserna ser alltid trevliga ut. Det är ett billigt land att ha häst i som jag förstått det, både hyra samt tävlingar och liknande.

   Om du är seriöst intresserad att veta mer om Ungern eller mer om oss här så skicka gärna ett mejl: amanda@lifeofshowjumping.com så svarar jag mer där :)

   Tack så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *