..att “boa” in sig.

Får flashbacks just nu tillbaka till tiden jag var gravid med Alex. De där sista veckorna då man blir helt besatt av att få hemmet så rent och redo som möjligt. ALLT ska städas, se bra ut och vara rent. Hela hemmet ska vara redo för en bebis. ALLT ska storstädas.
Jag typ går med en mopp bakom allt som rör sig i vår lägenhet för att städa bort eventuellt smuts. Helt tokig känner jag mig men inget jag kan rå för just nu. Det får vara så nu ett tag helt enkelt.

Men jag vill bli färdig med allt denna vecka. Minus sängen kanske då den tar ganska mycket plats och den kommer stå i vårt sovrum. Den är enkel att få upp också så den kan jag fixa med lite närmare inpå – eller Ivo i värsta fall. Sedan vill jag bara kunna slappna av, städa normalt, göra lugna saker jag tycker om (typ titta när Ivo rider, kanske simma lite, småstrosa på stan och fika osv). Min tid innan kaoset bryter ut.

Ivo kommer ju vara borta väldigt mycket på tävlingar i sommar så jag förbereder mig på ett par hektiska månader nu där nya rutiner måste kommas in i. Så det gäller att vara redo och utvilad när det väl startar!

amazingalex

Mini-Alex <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *