Alex födelsedag

Nu är det mindre än tre veckor kvar till Alex födelsedagskalas. Måste börja planera ordentligt nu även att vi inte tänkte göra något Fancy-pancy. Vi gör som de andra åren helt enkelt då det varit väldigt uppskattat.

Alex fyller ju år i mitten av maj och då brukar ju vädret här vara helt underbart. Så vi har alltid haft Alex kalas i stallet. Vi har dukat upp ett långbord utanför köket där vi kunnat äta, dricka och smaskat tårta. Sedan har vi förvandlat ridhuset till en stor lekplats med massor av leksaker, rutchkana, stora bollar, bilar, traktorer osv osv. Jätteuppskattat av barnen att springa och leka i sanden . mindre uppskattat av föräldrarna haha.

Ponnyridning har också varit en del av kalaset. Har alltid tagit ut en häst på utebanan som barnen som vill kan sitta på och skritta något varv – det har varit det mest uppskattade. Det är roligt tycker jag. Ofta så anordnas ju barnkalas här på inomhus-lekplatser och det är väldigt smidigt men jag vill ändå knyta an kalaset till vårt liv – och såklart är stallet det mest naturliga då!

Det enda jag ska förändra från tidigare år är maten! Tänker INTE laga all mat själv detta år utan tänkte faktiskt beställa catering! Så smidigt och jag vet ju inte om jag föder barn, har ett till barn eller är på väg att spricka just då med den lilla i magen. Skönt att lämna det ansvaret på någon annan. Tårta beställer vi också – dom har hur mycket som helst att välja på här – så häftigt!

alex4

Alex första födelsedag med sin fina Ice Age-tårta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *